ajlavjoichliebe KIF

Så har det hänt.
Katedralskolans Idrottsförening har tagit ytterligare ett stapplande steg ut i världsrymden genom att öppna en blogg. Vi är till för varenda Kattesjäl som vill läsa lite om vad vi gör och står för. Vem vet vad som läggs ut! Kanske lite reklam för våra aktiviteter, intervjuer, tips eller annat som skulle kunna intressera er.

För den som har missat början av vår PR-kampanj, spana in vår hemsida eller vår facebookgrupp KIF. Där blir ni uppdaterade!

Nu närmast är det en sambollsturnering på g; vi kommer att skicka ett tjejlag och ett killag för att slåss för Kattes ära till Celsiusskolan på onsdag - hur det går följer vi självklart upp här! Den 18 december anordnar kulturföreningen Artis Amici den årliga tillställningen Kul i Jul, som KIF självklart kommer att medverka i.

Efter ett välbehövligt julbreak kommer vi tillbaka i januari med fas två i vår loggotävling! Alla Kattehjärtan, stora som små, har chansen att delta i KIF:s loggotävling. Vinnaren kommer att få sin egendesignade logga på ett par snygga mjukisbyxor och en tröja. Dessutom blir loggan vår officiella! Tänk på att loggan för enkelhetens skull ska vara lättritad.
Bidrag kan skickas till [email protected] eller läggas i vårt föreningsfack.

See you around!

/Styrelsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0