Je te kif!

Ojojoj!

Tiden har gått fort och vi haft mycket att göra till den grad att keffakif har blivit bortglömd!
Men nu har jag dammat av tangentbordet och letat fram lösenordet till bloggen.

Det passar sig bäst tror jag med en liten uppdatering av vad vi haft för oss:

East-cup närmar sig! Det är en fotbollsturnering som vi organiserar i sammarbete med andra skolidrottsförbund i Uppsala och resten i Sverige. Vinnaren från Uppsala går vidare till en finalaktig turnering i Stockholm. Matcherna kommer att spelas efter påsk.

Innebandy DM i maj! Vi kommer troligtvis att skicka ett dam- och herrlag. Håll ögonen öppna för mer info!

Loggotävlingen är i sitt slutskede. Just nu arbetar vi med en del tekniska komplikationer. dvs, digatilisering (finns det ett sådant ord?) av loggan. Vinnaren är....HEMLIG tillsvidare.

Ett lite  jobbig grej just nu, men något som samtidigt är fantastiskt roligt är att vi har ont om halltider. Det önskas hit och dit om tider! Jag hoppas verkligen att de som fått tider i hallen verkligen utnyttjar dem.

KAMPEN snart ...just det. Studan är bokad den 4 juni, liksom träningar och uttagningar (5,6,8 och 11 maj). För att riktigt sätta fart och ge en bra start på friidrotten har vi fångat en tränare med SM meriter till första träningen på onsdag den 25 mars. KOM!

Är du intresserad av att vara med i en supporter (typ "rödgula armén" eller liknande) eller delta i en cheerleading grupp? Kom till Öfre cafeterian på torsdag, cirka 12.15. Eller hör av dig på oss!

Varmkorv 
/ Julia

RSS 2.0