Sambollresultat!


Kattes tjejer ger järnet!

Årets sambollsturnering är avklarad!
Katte bidrog med ett tappert damlag och ett lika tappert herrlag till årets turneringar.
Först spelades ett gruppspel där resultaten blev följande:

DAMERNA (bäst av 5 set)
Katte-Celsius
14-17, 10-17, 18-16, 12-17

HERRARNA (bäst av 3 set)
IT-Katte
17-15, 17-7
Celsius
-Katte
10-17, 11-17

I finalen spelades alla matcher i bäst av 3 set och inga matcher om tredjeplatsen spelades. Damerna förlorade mot Boland (resultaten kommer), medan killarna spelade mot Boland:

HERRARNA
Boland-Katte
8-17, 9-17.

   


Vi tycker att det är en jättefin insats av Katte och vill tacka alla medverkande spelare,
Matilda Festin, CF2A
Julia Lundh, CF2A
Hanna Sluys SP3A
Victoria Wallén SP3A
Robert Zak, DK2
Jesper Cavaglia Larsson, CE3B
- NI ÄR GRYMMA!


Simma lugnt!
/KIF-styrelsen.

Styrelsen 08/09

Julia Pearson IB3 ordförande ● Linnea Henriksson IB3 aktivitetsansvarig ● Titti Ederot-Magnusson CE3 marknadsföringsansvarig ● Ellinor Ljung SP2 marknadsföringsansvarig ● Lovisa Falkman DK2 sekreterare ● Robert Zak DK2 webbansvarig ● Sabina Agic CF2 vice ordförande ● David Pettersson NV1 materialansvarig ● Helgi Reynisson NV1 kassör

ajlavjoichliebe KIF

Så har det hänt.
Katedralskolans Idrottsförening har tagit ytterligare ett stapplande steg ut i världsrymden genom att öppna en blogg. Vi är till för varenda Kattesjäl som vill läsa lite om vad vi gör och står för. Vem vet vad som läggs ut! Kanske lite reklam för våra aktiviteter, intervjuer, tips eller annat som skulle kunna intressera er.

För den som har missat början av vår PR-kampanj, spana in vår hemsida eller vår facebookgrupp KIF. Där blir ni uppdaterade!

Nu närmast är det en sambollsturnering på g; vi kommer att skicka ett tjejlag och ett killag för att slåss för Kattes ära till Celsiusskolan på onsdag - hur det går följer vi självklart upp här! Den 18 december anordnar kulturföreningen Artis Amici den årliga tillställningen Kul i Jul, som KIF självklart kommer att medverka i.

Efter ett välbehövligt julbreak kommer vi tillbaka i januari med fas två i vår loggotävling! Alla Kattehjärtan, stora som små, har chansen att delta i KIF:s loggotävling. Vinnaren kommer att få sin egendesignade logga på ett par snygga mjukisbyxor och en tröja. Dessutom blir loggan vår officiella! Tänk på att loggan för enkelhetens skull ska vara lättritad.
Bidrag kan skickas till [email protected] eller läggas i vårt föreningsfack.

See you around!

/Styrelsen.


RSS 2.0