Luciainnebandy 2008

Den 10 december 2008 var det så dags - den prestigefyllda innebandymatchen mellan Kattes elever och lärare utspelade sig i gympasalen framför ögonen på ett flertal Kattehjärtan. Idrottsläraren Marie var en rödklädd, mutbar luciadomare och KIF:s ordförande Julia Pearson invigde matchen.


  

Matchen spelades 2x10 minuter och i pausen bjöds det på röd och gul saft.



Öppningen av matchen var jämn, och varken de utklädda lucia-, tomte- och tomtenisseeleverna eller de - något mindre outfitmässigt sätt hårdsatsande - lärarna verkade ha en klar fördel. Ändå stod det efter första halvlek 3-0 till lärarlaget. Vi misstänker att en utav lärarna mutade den mutbara luciadomaren med hembakta kakor... hursomhelst slutade matchen 5-2 till lärarna, som innan matchstart sagt "sist vi spelade en innebandymatch var mot högstadiet, då förlorade vi med 14-0, så vad som helst som är bättre än det är bra".   



Tomten Nikolai von Schlippenbach sa såhär om matchresultatet: "Jag tycker att båda lagen spelade jättebra och det var kul att lärarna ville ställa upp på en sånhär match. Det var svårt att möta deras tighta box som de byggde så bra, vilket gjorde det svårt för oss att skjuta på mål - även om några ställde sig framför mål lite väl för mycket. I framtiden hoppas jag att vi kan ha fler sånadär möten och möjligtvisst inte bara i innebandy."

Efter matchen avslutade vi med ett godisregn för de entusiastiska Kattesupportrarna. Efter det tränade lärarna och eleverna ihop och de flesta av åskådarna begav sig hemåt.Vi i idrottsföreningen vill tacka alla spelare och supportrar för ett mycket lyckat event!
Håll utkik efter Luciamatchen 2009 nästa år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0